Štampa

Na sajtu autoosiguranje.info možete dobiti sve informacije vezane za registraciju vašeg vozila, kako putničkog tako i teretnog, tehnički pregled, kupoprodaju, prenos, odjavu vozila, kao i mnoge druge korisne informacije.

Pored osiguranja  autoodgovornosti, možete dobiti informacije i o drugim vrstama osiguranja vozila - kasko osiguranje,  roba u prevozu,  automobilska asistencija, zeleni karton, ali i informacije o putnom osiguranju za vas i vašu porodicu.

Kreirali smo za  vas kalkulator za registraciju vozila, kao i mobilnu aplikacija autoosiguranje (link za instalaciju), kako biste na najbrži i najlakši način izračunali ukupan iznos za registraciju vašeg vozila.

Na našem sajtu možete pratiti najnovije vesti iz sfere automobilizma, autoosiguranja, automobilske industrije, zakona o saobraćaju i brojne zanimljivosti,  kako iz zemlje tako i inostranstva, a da bismo vam to još više učinili dostupnim i pristupačnim, dostupna je i naša aplikacija "OSIGURANJE".

Znamo da na tržištu ima puno ponuda koje mame svojim reklamama i povoljnim uslovima, ali vam mi garantujemo da ćete uz našu pomoć dobiti najpovoljniju ponudu i savet.  Veliki broj poslovnih partnera iz oblasti osiguranja,  tehničkih pregleda, ugradnje atesta za TNG i mnogi drugi, tu su da vam pruže kvalitetne usluge, kako biste se osećali bezbedno i sigurno.

Za sve informacije posetite stranicu Kontakt.